Vložil: | Fanka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hadí maso:
800 g kuřecího masa
| kořenící směs na kuře
| 4 ks vejce
| škrobová moučka
| hladká mouka
| olej
Postup přípravy receptu Hadí maso:
Maso nakrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme vejce, zahustíme škrobovou moučkou, moukou a okořeníme. Vše smícháme do středně husté hmoty a necháme odpočinout do druhého dne. Na pánvi rozehřejeme tuk a rozprostřeme masovou směs do tvaru omelety. Opečeme ji z obou stran dorůžova. Potom ji vidličkou rozdělíme na části - podle kousků masa - a dosmažíme. Podáváme s bramborem nebo jen s rohlíkem.
Fotky receptu Hadí maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!