Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hamburská kýta

fotka Hamburská kýta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hamburská kýta:

1 kg vepřové kýty  | 1 sladkokyselá okurka  | 1 sterilovaná mrkev  | 100 g vepřové šunky vcelku  | 100 g uzené slaniny  | 2 cibule  | 100 g másla  | 1 lžička citronové kůry  | 5 kuliček celého pepře  | 3 kuličky nového koření  | 1/2 l sladké smetany  | 4 lžíce hladké mouky  | 200 ml bílého vína  | 1 kostka cukru  |  voda na podlití

Postup přípravy receptu Hamburská kýta:

Omytou a osušenou kýtu prošpikujeme střídavě nudličkami okurky, mrkce, šunky a slaniny. Na rozpáleném másle osmahneme cibuli, nakrájenou na kolečka, vložíme maso a prudce je ze všech stran orestujeme. Přidáme nové koření, celý pepř a citronovou kůru, mírně podlijeme a v troubě zvolna upečeme. Během pečení maso několikrát obrátíme a průběžně poléváme vypečenou šťávou, nebo vodou. Měkkou kýtu vyjmeme a naporcujeme. Do výpeku nalijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali mouku a víno. Přidáme cukr, krátce povaříme a přecedíme. Hotovou omáčkou poléváme porce pečeně na talířích.


Fotky receptu Hamburská kýta:

Hamburská kýta
Hamburská kýta
Hamburská kýta
Hamburská kýta
Fotky vložil: Marci7,Anicka59 
Hodnocení receptu Hamburská kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !