Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hanácká roštěná

fotka Hanácká roštěná
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hanácká roštěná :

700 g hovězího roštěnce  | 150 g klobásy  | 100 g slaniny bez kůže  | 10 g hladké mouky  | 2 stroužky česneku  | 2 cibule  |  mletý pepř  |  křen  |  tuk  |  sůl  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Hanácká roštěná :

1. Z roštěnce ukrojíme jednotlivé roštěnky, mírně je naklepeme, okrajové blány nařízneme, maso osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem.
2. Maso nakonec pomoučíme prosátou moukou a zprudka je orestujeme po obou stranách v polovině horkého tuku.
3. V druhé polovině tuku usmažíme do světle nažloutlé barvy cibuli nakrájenou na jemná kolečka, vyjmeme ji a na cedníku ji necháme okapat.
4. Ve zbylém tuku opečeme plátky slaniny a oloupanou klobásu nakrájenou na kolečka.
5. Při podávání roštěnky ozdobíme po okrajích kolečky opečené klobásy a smažené cibule, na střed položíme plátek slaniny a strouhaný křen a podléváme výpekem z masa.



Fotky receptu Hanácká roštěná :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hanácká roštěná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !