Použité suroviny receptu Hemenex se slaninou a zeleninou:
1 hrst mražená zelenina
| 4 ks vejce
| 20 g tvrdý sýr
| 100 g anglická slanina
| podle chuti: mletý černý pepř a sůl
Postup přípravy receptu Hemenex se slaninou a zeleninou:
Nakrájíme si na kostičky anglickou slaninu, kterou osmažíme a přidáme zároveň i mraženou zeleninu. Zeleninu můžeme použít podle vlastní fantazie.
Mezitím si nastrouháme na struhadle tvrdý sýr.
K slanině a zelenině pak přidáme vejce a pod pokličkou necháme péct asi tak 10 minut, až jsou vajíčka usmažená. Ke konci přidáme nastrouhaný sýr. Osolíme a opepříme.
Hemenex podáváme s italským chlebem a zeleninou.
Fotky receptu Hemenex se slaninou a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!