Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hermelínové oko

fotka Hermelínové oko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Hermelínové oko:

4 hermelíny  | 8 menších vajíček  | 300 g eidamu  | špetka bazalky  | špetka oregána  | 800 g vařených brambor

Postup přípravy receptu Hermelínové oko:

Hermelíny podélně rozkrojíme a rozložíme na plech vyložený alobalem. Vprostřed každého z nich vmáčkneme prstem jemně ďůlek. Dle chuti okořeníme. Rovnoměrně na všech 8 polovin rozdělíme nastrouhaný eidam, opět vmáčkneme prstem ďůlek a do každého z nich rozklepneme vajíčko, které ještě můžeme mírně zasypat paprikou. Vložíme do předehřáté trouby (180°C) a zapékáme asi 10-15 minut, až se vajíčko "zatáhne" a eidam se začne roztékat. Podáváme na kopečku z vařených brambor, zdobené petrželkou, možno se zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Hermelínové oko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hermelínové oko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !