Použité suroviny receptu Hlávkový salát s okurkou a estragonem:
1 ks hlávkový salát
| 100 g čerstvé okurky
| petrželka
| 1 lžíce estragonových lístků
| Na zálivku: 200 ml smetany
| 2 lžíce citronové šťávy
| 2 lžičky cukru
| 1 lžička hořčice
| sůl a pepř podle chuti
Postup přípravy receptu Hlávkový salát s okurkou a estragonem:
Hlávkový salát pokrájíme na nudličky a okurku nastrouháme. Smetanu ušleháme, okořeníme, vmícháme do ní bylinky a vše promícháme s připravenou zeleninou. Hlávkový salát s okuskou podáváme vychlazený.
Fotky receptu Hlávkový salát s okurkou a estragonem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!