Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hlemýždi smažení v těstíčku parisien

fotka Hlemýždi smažení v těstíčku parisien
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Hlemýždi smažení v těstíčku parisien:

60 ks hlemýždi  | 75 g mouka polohrubá  | 45 g mouka hladká  | 2 ks vejce  | 200 g olej  | 15 g sůl  |  Omáčka :  | 50 g olej  | 300 g kečup  | 20 g worcester

Postup přípravy receptu Hlemýždi smažení v těstíčku parisien:

Hlemýždě osolíme a obalíme v hladké mouce. Poté do mléka
dáme vejce, sůl, polohrubou mouku a zbytek hladké mouky,
několik kapek oleje a připravíme si těstíčko, ve kterém hlemýždě
namočíme a usmažíme v horkém oleji dozlatova.
Omáčka:
Do oleje vlijeme kečup, ochutíme worchesterem a zlehka
nahřejeme.
Vhodnou přílohou jsou vařené brambůrky.


Fotky receptu Hlemýždi smažení v těstíčku parisien:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hlemýždi smažení v těstíčku parisien
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !