Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holandské řízky z hlívy ústřičné

fotka Holandské řízky z hlívy ústřičné
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Holandské řízky z hlívy ústřičné:

700 g hlívy ústřičné  | 200 g eidamu  | 2 vařené brambory  | 2 vejce  | 1 cibule  | 2 str. česneku  |  hl. mouka  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Holandské řízky z hlívy ústřičné:

Cibuli najemno nasekáme, osmahneme ji na oleji, přidáme na drobné kousky nakrájenou hlívu, osolíme, opepříme, přidáme velmi jemně nasekaný česnek a dusíme, dokud se nevypaří veškerá přebytečná tekutina.
Houbovou směs přendáme do mísy, přidáme jemně nastrouhané brambory, vajíčka a strouhaný sýr. Dobře promísíme a necháme asi 10 minut odležet. Poté dochutíme solí a pepřem a tvarujeme placičky, které obalujeme v hladké mouce a smažíme v horkém oleji dozlatova. Hustotu hmoty případně doladíme moukou nebo strouhankou.


Fotky receptu Holandské řízky z hlívy ústřičné:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holandské řízky z hlívy ústřičné
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !