Vložil: | Veronine |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Holandský bramborový salát:
500 g brambor
| 100 g eidamu
| 100 g hermelínu
| 1 červená paprika
| svazek pažitky
| Nálev:
| 5 lžic bílého vinného octa
| 6 lžic salátového oleje
| 1 cibule
| sůl, pepř
| 3 vejce, uvařená na ozdobu
Postup přípravy receptu Holandský bramborový salát:
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme. Oba sýry nakrájíme na kostičky. Papriku jemně nasekáme. Olej promícháme s octem, trochou vody, solí, pepřem a jemně nakrájenou cibulí. V míse smícháme brambory, sýry, papriku a nasekanou pažitku, zalijeme nálevem, promícháme a necháme uležet. Ozdobíme osminkami vajec.
Fotky receptu Holandský bramborový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!