Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Holoubata na divoko

fotka Holoubata na divoko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Holoubata na divoko:

2 holoubata  | 20 g slaniny  | 60 g másla  | 100 g kořenové zeleniny  | 1 cibule  |  pepř  |  sůl  |  bobkový list  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 lžička cukru  | 1,4 lžíce červeného vína

Postup přípravy receptu Holoubata na divoko:

Na másle osmažíme krájenou kořenovou zeleninu, přidáme cibuli a zpěníme ji, vložíme do ní holoubata protknutá na prsou slaninou. Osolíme, podlijeme a dusíme doměkka. Měkká holoubata vyjmeme, šťávu zaprášíme, opražíme, podlijeme a provaříme. Přidáme citronovou šťávu, džem, víno, cukr a podle chuti přisolíme a provařenou šťávu přecedíme. Holoubata rozdělaná na půlky prohřejeme ve štávě.


Fotky receptu Holoubata na divoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holoubata na divoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !