Použité suroviny receptu Holoubě pečené po pražsku:
2 holoubata
| 100 g másla
| 50 g slaniny
| nádivka:
| 200 g šunky
| 150 g žampiónů
| 40 g másla
| 1/2 cibule
| 2 vejce
| mletý pepř
Postup přípravy receptu Holoubě pečené po pražsku:
Holoubata očistíme a vykucháme. Vařenou šunku umeleme, čerstvé žampióny pokrájíme a to vše udusíme na másle se zpěněnou cibulí. Směs osolíme, opepříme a spojíme s vejci, která necháme hladce srazit. Necháme vychladnout a potom holoubata nádivkou naplníme, zašijeme je a upečeme je na másle se slaninou do červena.
Fotky receptu Holoubě pečené po pražsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!