Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holštýnský biftek

fotka Holštýnský biftek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Holštýnský biftek :

250 g cibule  | 4 lžíce oleje  | 4 porce bifteky  | 1/2 lžičky pepře  |  sůl  | 2 lžíce másla

Postup přípravy receptu Holštýnský biftek :

Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme dozlatova na 2 lžících oleje, potom vyklopíme na talíř. Zbývající olej dáme do pánve, vložíme bifteky a opékáme zprudka za častého obracení. Hotové bifteky osolíme a opepříme. Dáme ne ně máslové hobliny a servírujeme na talířích. Cibuli dáme opět do pánve a vmícháme do vypečené šťávy, dochutíme pepřem a solí.


Fotky receptu Holštýnský biftek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holštýnský biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek