Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.07. 2025
Dnes má svátek Markéta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Horalkové pracny

fotka Horalkové pracny
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Horalkové pracny:

4 horalky nebo tatranky  | 300 g polohrubé mouky  | 50 g práškového cukru  | 250 g másla  | 1 vejce  |  práškový a vanilkový cukr na obalení

Postup přípravy receptu Horalkové pracny:

Do rozstrouhaných horalek přidáme mouku, cukr, změklé máslo a vejce a zpracujeme těsto. Po chvíli odležení je plníme do formiček různých tvarů a na plechu ve vyhřáté troubě upečeme. Ještě horké cukroví vyklopíme z formiček a obalíme v práškovém a vanilkovém cukru.


Fotky receptu Horalkové pracny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Horalkové pracny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !