600 g špaget
| 4 stroužky česneku
| 200 g brynzy
| 1 sklenice smetany
| 1 lžička nasekaného tymiánu
| půl lžičky sladké papriky
| 200 g šunky (možný je i uzený bůček)
| 2 lžičky oleje
Postup přípravy receptu Horalské špagety:
Špagety uvaříme podle návodu. Na pánvi rozpálíme olej a osmažíme na něm dvě minutky na drobno nasekaný česnek. V hrnci mícháme smetanu, česnek, brynzu, tymián a sladkou papriku a rozmixujeme na krém. Špagety rozložíme na talíře, polijeme brynzovou omáčkou, posypeme na drobno nakrájenou šunkou nebo bůčkem a případně dozdobíme větvičkou tymiánu.
Fotky receptu Horalské špagety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!