Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hořčicová pečeně

fotka Hořčicová pečeně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hořčicová pečeně:

1 kg hovězího masa  |  špetka soli  |  špetka mletého pepře  | 4 lžíce pomerančového džemu  | 4 lžíce jablečných povidel  | 4 lžíce hořčice  | 2-3 lžíce ovocného octa  |  špetka čerstvě nasekaného tymiánu  | 1 lžíce nasekané zelené petrželky  | 2 cibule  | 1 malá mrkev  | 100 g celeru  | 1/8 l suchého bílého vína  | 1/4 l horkého masového vývaru  | 4 lžíce smetany  |  špetka soli  |  špetka pepře

Postup přípravy receptu Hořčicová pečeně:

Maso omyjeme, osušíme, potřeme solí a pepřem. Troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Povidla a džem smícháme s hořčicí, octem, tymiánem a petrželí a natřeme napovrch masa. Dáme na pekáč a na prostřední mžížce trouby pečeme 1 1/4 hodiny. Oloupeme cibuli, celer a nrkev nakrájíme na kousky. Po 20 minutách pečení polijeme maso polovinou vína a vývaru. Po 40 minutách pečení přilijeme vývar, do pekáče dáme zeleninu a pečeme. Hotové maso dáme na mísu. Do výpeku dolijeme trochu vody, přecedíme a smícháme se zbytkem vína a smetany.


Fotky receptu Hořčicová pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hořčicová pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !