300 g krátkých silnějších těstovin (penne)
| 4 lžíce majonézy
| 200 g konzerva tuňáka v olivovém oleji(nebo ve vlastní št'ávě+1 lžíce olivového oleje)
| 2 červené papriky,nakrájené na tenké proužky
| 1 červená cibule,nakrájená na tenká kolečka
| hrst lísků rukoly nebo rokety
Postup přípravy receptu Horký těstovinový salát:
1.Těstoviny uvařte podle návodu.Mezitím majonézu v míse prošlehejte s citronovou šťávou a lžící olivového oleje z tuňáka.Zbylý olej scedíte a rybu rozdělte vidličkou na vločky,přidejte do mísy a promíchejte.Tuňáka ve vlastní šťávě slijte a s majonézou a citronovou šťávou prošlehejte lžíci oleje. 2.Těstoviny scedíte a přimíchejte k tuňákovi spolu s pokrájenými červenými paprikami a cibulí.Těsně před podáváním vše posypte zelenými lístky.
Fotky receptu Horký těstovinový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!