Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbařské špízy

fotka Houbařské špízy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Houbařské špízy:

500 g kuřecího masa  | 250 g menších žampiónů nebo jiných hub  | 100 ml oleje  |  směs koření „Kuře Marengo

Postup přípravy receptu Houbařské špízy:

Připravíme si jednoduchou marinádu ze 100 ml oleje a 2 lžic směsi koření „Kuře Marengo“. Kuřecí maso nakrájíme na kostky (4 – 5 cm) a promícháme s větší částí marinády (něco si necháme na potírání celých špízů). Maso necháme v chladu odležet alespoň 2 hodiny a mezitím si připravíme gril a očistíme žampióny.
Na špízy použijeme menší, ještě zavřené žampióny (přibližně stejně velké jako kousky masa, které jsme si nakrájeli). Odřízneme nohu, oloupeme hlavičku a napichujeme na jehlu střídavě s masem. Žampióny také potřeme marinádou a můžeme grilovat přibližně 10 až 15 minut za občasného otáčení. Pokud nám zbyly větší žampióny, můžeme je upéci na grilu samotné. Opět odřízneme nohu, oloupeme hlavu, potřeme marinádou a pečeme přibližně 5 minut z obou stran. Místo žampiónů jsou výborné i pravé hříbky, nebo jiné pevné houby (hříbky můžeme dát celé, včetně nohy).


Fotky receptu Houbařské špízy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbařské špízy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !