Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbová oka

fotka Houbová oka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Houbová oka:

8 Žampionů s velkými kloboučky  | 4 křepelčí vejce  | dle chuti strouhaný sýr (parmezán, čedar, vyzrálý kozí sýr...)  | trochu pažitky  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Houbová oka:

Žampiony zbavte noh, kloboučky umyjte pod tekoucí vodou a povařte asi 5 minut ve slané vodě. Nechte vychladnout. Do každého kloboučku rozklepněte jedno křepelčí vejce, okořeňte, posypejte sýrem a nadrobno nakrájenou pažitkou.

Dejte zapéct do trouby.

Podávejte teplé.

Tip: Pokud budete houbová oka podávat s vařeným bramborem či bramborovou kaší, máte hlavní jídlo. Nohy upotřebíte například do polévky.


Fotky receptu Houbová oka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbová oka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !