Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbový salát po italsku

fotka Houbový salát po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Houbový salát po italsku:

500 g malých předem uvařených holubinek  | 250 g cibule rozkrájené na tenká kolečka  | 1 červená feferonka rozkrájená na proužky  | 100 g sladkokyselých okurek rozkrájených na jemné plátky  | 1 rozdrcený stroužek česneku  | 5 lžic oleje  |  sůl  |  mletý pepř  |  ocet  | 1 lžíce jemně krájené petrželky

Postup přípravy receptu Houbový salát po italsku:

Uvařené a okapené holubinky promícháme s kolečky cibule, proužky feferonky a plátky okurky. Z oleje, octa, česneku, soli, pepře a sekané petrželky upravíme salátovou zálivku, jíž přelijeme houby s okurkami a proužky feferonky. Postavíme alespoň na 2 hodiny do chladničky odležet. Podáváme jako přílohu k toastům.


Fotky receptu Houbový salát po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbový salát po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles