Použité suroviny receptu Houbový salát se špenátem a s parmazánem:
1 svazek čerstvého špenátu
| 255 g žampionů
| 1 lžička citonové šťávy nebo octa balsamico
| sůl
| mletý pepř
| 2 lžíce olivového oleje
| 55 g parmazánu
Postup přípravy receptu Houbový salát se špenátem a s parmazánem:
1. Špenát důkladně omyjeme, natrháme na kousky a osušíme. Pokud si salát připravujeme předem, vložíme špenát do igelitového sáčku a uložíme jej do chladničky, aby zůstal křupavý a čerstvý. Naservírujeme na talíře.
2. Před podáváním nakrájíme žampiony na tenké plátky, vložíme je do mísy a přidáme citrónovou šťávu nebo ocet. Trochu osolíme a opepříme a poté žampiony klademe na špenátové listy.
3. Houbový salát se špenátem pokapeme olivovým olejem, posypeme parmazánem a řádně opepříme.
Fotky receptu Houbový salát se špenátem a s parmazánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!