50 g čerstvých hub
| 2 ks vejce
| 20 g Rama Créme Bonjour kostka
| sůl, mletý černý pepř, petrželka
| 50 g pol. mouky
Postup přípravy receptu Houbový závin:
Houby očistíme, nakrájíme na menší kousky a dáme dusit.
Žloutky vymícháme s máslovou Ramou, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nasekanou petrželku, vychladlé dušené houby a vše pořádně promícháme. Potom přidáme sníh ušlehaný z bílků a přesetou mouku.
Připravenou směs rozetřeme na plech vymaštěný tukem a vysypaný moukou a upečeme ve vyhřáté troubě.
Hotový Houbový závin nakrájíme na malé kostky, které přidáváme do různých houbových polévek.
Fotky receptu Houbový závin:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!