Použité suroviny receptu Hovězí Adobo v pomalém hrnci:
1250 g hovězího masa /kostky/
| 2 lžíce oliv. oleje
| 180 ml vinného octa
| 120 ml sojové omáčky
| 1 palička česneku
| 3 bobkové listy
| černý pepř celý
| sůl
Postup přípravy receptu Hovězí Adobo v pomalém hrnci:
Na pánvi rozehřejte olej, na něm opečte maso do hněda. Vložte jej do pomalého hrnce. Na pánev nalejte ocet, sojovou omáčku, přidejte česnek a celý pepř, pánev odvařte a vše nalejte na maso v hrnci. Do hrnce přidejte bobkový list a hrnec zakryjte pokličkou.
Vařte na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4 hodiny.
Fotky receptu Hovězí Adobo v pomalém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!