Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 09.09. 2025
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí azu

fotka Hovězí azu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí azu:

500 g hovězího stehna  |  olej  |  sůl  |  pepř  | 2 kyselé okurky  | 1 feferonka  | 70 g rajčatového protlaku  | 1 lžička mleté papriky  | 1 lžíce hladké mouky  | 300 ml hovězího bujonu  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Hovězí azu:

Maso nakrájíme na nudličky a na oleji je osmahneme. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené okurky, feferonku a protlak. Krátce opražíme, přidáme mletou papriku, mouku, promícháme, zalijeme bujonem, přikryjeme a udusíme. Během dušení dle potřeby podlijeme vodou. Nakonec dochutíme citronovou šťávou a solí. Na talíři uděláme věnec z bramborové kaši a doprostřed naložíme azu.


Fotky receptu Hovězí azu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí azu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !