Použité suroviny receptu Hovězí biftek a pažitkovým máslem:
600 g svíčkové
| sůl
| 5 kuliček černého pepře
| 80 g rostlinného tuku nebo másla
| olej
| 50 g měkkého tvarohu
| vegeta
| 1 lžička nakrájené pažitky
Postup přípravy receptu Hovězí biftek a pažitkovým máslem:
Odleželou svíčkovou nakrájíme na dvoucentimetrové plátky a tupou stranou nože mírně naklepeme, posypeme drceným pepřem a osolíme. Na rozpáleném oleji maso opečeme, na každé straně asi 4 minuty. Bifteky odložíme na vyhřátý talíř. Z rostlinného tuku nebo másla s tvarohem a trochou vegety umícháme pěnu, do níž opatrně vmícháme nakrájenou pažitku. Pažitkové máslo rozdělíme na bifteky a podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Hovězí biftek a pažitkovým máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!