Postup přípravy receptu Hovězí biftek s ovocem :
Z kusu odblaněné svíčkové nařežeme plátky 3 až 4 cm tlusté. Naklepeme je hřbetem nože.
Po jedné straně je potřeme olejem, opepříme a naskládáme na sebe. Necháme proležet.
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme podélně rozkrojené banány, půlky broskví naplněné brusinkami, ananas a mandle. Asi 1 minutu je rozpékáme, přiklopíme a odstavíme.
Mouku rozmícháme s trochou smetany, přidáme zbytek smetany, sójovou omáčku a masový vývar. V druhé pánvi rozškvaříme nadrobno nakrájenou slaninu. Steaky po každé straně prudce 1 minutu opékáme, osolíme a přidáme k ovoci.
Vypečenou šťávu zaprášíme moukou a mícháme dokud se nespojí. Dochutíme.