Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 160 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí chambéry :
1 kg zadního hovězího
| 2 lžíce oleje
| 3 ks velké cibule
| sůl
| pepř
| 1 velký plát slaniny
| 2-3 stroužky česneku
| tymián
| 1 ks bobkový list
| kousek pomerančové kůry
| 800 g rajčat
| 2 sklenky bílého nebo červeného vína
| sekaná petrželka
Postup přípravy receptu Hovězí chambéry :
Maso nakrájíme na kousky, opečeme na oleji s nasekanou cibulí a okořeníme. Dno většího pekáče pokryjeme slaninou, na kterou dáme podušené maso s cibulí, utřeným česnekem, tymiánem, rozdrceným bobkovým listem, pomerančovou kůrou a oloupanými rozkrájenými rajčaty. Zalijeme vínem a přikryté pomalu pečeme v troubě asi 3 hodiny. Podáváme posypané usekanou petrželkou.
Fotky receptu Hovězí chambéry :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!