Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí dušené po katalánsku:
500 g hovězího masa bez kostí
| 3 dl červeného vína
| 4 lžíce rajčatového protlaku
| 8 ks nových brambor
| 1 ks stroužek česneku
| 1 ks cibule
| dle chuti: česnekový salám (kousek uzeného masa)
| dle chuti: mletý pepř a sůl
| dle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Hovězí dušené po katalánsku:
Na plátky nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na rozehřátém oleji.
Přidáme maso nakrájené na kostky a opečeme je po všech stranách.
Potom zalijeme vínem, osolíme, opepříme, vmícháme rajčatový protlak zředěný několika lžícemi vody a dusíme pod pokličkou do poloměkka.
Brambory a salám nakrájíme na kostičky, přidáme k masu a dusíme dále, až je maso měkké.
Fotky receptu Hovězí dušené po katalánsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!