Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí dušené s vínem:
0,5 kg hovězího masa
| 80 g slanina
| 2 malé cibule
| tymián
| sůl, pepř
| oregano
| 3 stroužky česneku
| 2 dcl bílého vína
Postup přípravy receptu Hovězí dušené s vínem:
Na kostičky krájenou slaninu a cibuli osmahneme, přidáme půl kila hovězího masa krájeného na kostky, osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem, oreganem, česnekem, přilijeme 2 dcl bílého vína. Pod poklicí dusíme doměkka. Podléváme výhradně jen vínem a maso nemá plavat, ale má být jen v sosu. Jako příloha jsou vhodné brambory nebo chléb.
Fotky receptu Hovězí dušené s vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!