Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí guláš s dýní:
0,75 kg hovězího
| 0,35 kg cibule
| 200 g nakládané dýně
| 3 lžíce másla
| sůl a pepř
| 1 kostka Maggi bujoxu
| 1/4 l červeného vína
| 4 lžíce kysané smetany
Postup přípravy receptu Hovězí guláš s dýní:
Maso nakrájíme na kostky. Oloupeme cibuli a nakrájíme jí na kousky. Slijeme dýni. V kastrolu rozpustíme máslo, nasypeme na něj cibulku a osmahneme dozlatova. Po částech přidáváme maso a opékáme. Pikantně okořeníme. Maso přelijeme 125ml vařící vody, přidáme MAGGI Bujox a podlijeme vínem. Přikryté dusíme asi 60 minut.
Hotovou omáčku zjemníme kysanou smetanou. Přidáme dýni a prohřejeme. Podle potřeby dochutíme.
Fotky receptu Hovězí guláš s dýní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!