Vložil: | SRNA |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 125 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí guláš s fazolemi a houbami:
600 g přední hovězí maso
| 150 g bílých fazolí
| 1 cibule
| česnek dle chuti
| 0,5 l vody
| slanina, žampiony
| sůl, pepř, majoránka
| olej
Postup přípravy receptu Hovězí guláš s fazolemi a houbami:
Fazole namočíme 24 hodin předem do studené vody, abychom je druhý den mohli uvařit. Na oleji či tuku osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené maso, které orestujeme a dochutíme solí, pepřem a utřeným česnekem. To vše podlijeme vodou a dusíme. Na rozpuštěné slanině orestujeme žampiony a chvíli před koncem přidáme vařené fazole společně s žampiony a slaninou, podle potřeby dochutíme majoránkou a necháme dodusit.
Fotky receptu Hovězí guláš s fazolemi a houbami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!