Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí kari guláš

fotka Hovězí kari guláš
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Hovězí kari guláš:

1 kg hovězí kližky  | 2 lžíce mleté papriky  |  sádlo  | 500 g cibule  | 3 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 3 lžičky kari koření  | 2 stroužky česneku  |  mletý pepř  |  sůl  |  hovězí vývar (bujón)

Postup přípravy receptu Hovězí kari guláš:

Maso omyjeme a nakrájíme na stejnoměrné kostky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a orestujeme na sádle. Pak do ní vložíme maso, orestujeme, zaprášíme mletou paprikou a necháme zpěnit. Potom maso poprášíme moukou, promícháme a zalijeme vývarem.

Na lžíci sádla na pánvi mírně zpěníme kari koření a hned ho vmícháme i se sádlem do guláše. Dochutíme solí, kmínem a protlakem. Promícháme, uzavřeme pokličkou a doměkka dusíme asi 50 minut, podle velikosti masa.

Do hotového guláše přidáme oloupaný a prolisovaný česnek, majoránku, podle chuti osolíme, opepříme a podáváme s houskovým nebo špekovým knedlíkem.


Fotky receptu Hovězí kari guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí kari guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !