Vložil: | Wanilka30 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí kýta na pivě:
8 plátků kýty
| 5 plátků anglické slaniny
| 4 velké cibule
| 1 hrnek světlého piva
| sůl
| pepř
| tymián
| plnotučná hořčice
Postup přípravy receptu Hovězí kýta na pivě:
Plátky masa nakrájíme na nudličky a opečeme na vyškvařené slanině. Posolíme, popepříme a dusíme ve vlastní šťávě, až je maso skoro měkké. Do druhého pekáčku střídavě skládáme maso posypané tymiánem a potřené hořčicí a vrstvy cibule nakrájené na kolečka.Postup opakujeme tak, aby poslední vrstva byla cibule. Zalijeme pivem a dáme zapéci do trouby. Když cibule na povrchu změkne, maso je hotové. Ještě horké podáváme s chlebem nebo rýží.
Fotky receptu Hovězí kýta na pivě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!