Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí maso anýzové:
50 dkg hovězího masa
| 1 lžička soli, zázvorového vína, sójové omáčky, máčeného škrobu, Wei-su
| 1 vejce
| 3 lžíce oleje
| 1 cibule, pórek
| 4 kousky hvězdičkového anýzu
| 1 naběračka vývaru
| špetka cukru
Postup přípravy receptu Hovězí maso anýzové:
Hovězí maso nakrájíme na nudličky, smísíme se solí, vejcem a necháme chvíli zaležet. Na pánev přidáme hrubě krájenou cibuli a anýz, orestujeme na prudkém ohni a vyndáme. Na pánev dáme maso, zalijeme vývarem, přidáme na kostičky krájený pórek a dusíme. Smícháme sójovou omáčku, špetku cukru, Wei-su, máčený škrob a zamícháme.
Fotky receptu Hovězí maso anýzové:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!