Použité suroviny receptu Hovězí maso jako nádivka s kapustou:
1 konzerva hovězího ve vl. šťávě
| 3 vejce
| 50 g másla
| 300 g kapusty
| 100 ml mléka
| petrželka
| 200 g strouhanky
| sůl a hořčice
| sardelová pasta
| tuk a strouhanka do formy
Postup přípravy receptu Hovězí maso jako nádivka s kapustou:
Máslo utřeme se žloutky s trochou solí, přidáme ovařenou nakrájenou prochladlou kapustu, nakrájenou petrželku, v mléce namočenou strouhanku, smícháme s masem a ochutnáme. Podle chuti přidáme hořčici či sardelovou pastu. Nakonec jemně vmícháme sníh ze 3 bílků. Naplníme vymazaný a vysypaný pekáček a předehřáté troubě upečeme.
Fotky receptu Hovězí maso jako nádivka s kapustou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!