Postup přípravy receptu Hovězí maso na bylinkách:
Maso omyjte, osušte a nakrájejte na plátky, naklepejte, mírně osolte a zprudka opečte v rozpáleném oleji. Cibuli nakrájejte nadrobno a osmažte na pánvi v rozpáleném oleji, přidejte prolisovaný česnek a pepř. Polovinu masa rozložte na dno pekáče, osolte, posypejte bylinkami přidejte kousky bobkového listu. Pak navrstvěte zbylé maso, posypejte bylinkami a zalijte směsí vývaru a piva, tak aby bylo pomořené. Cukr zkaramelizujte, rozpusťte v troše vody a přidejte k masu. Zakryté maso dejte do horké trouby a duste doměkka. Šťávu slijte do pánve, přidejte Maizenu rozmíchanou v troše vody a chvíli povařte. Maso podávejte přelité šťávou a posypané bylinkami.