600 g hovězího masa
| dle chuti: kůra z mandarinky
| 1/2 lžičky mletého zázvoru
| 1/2 lžičky drceného kmínu
| 2 lžíce pomerančové šťávy
| dle chuti: sůl a pepř
| 5 lžic oleje
| 2 lžíce dezertního vína
| 250 ml kuřecího vývaru
| 1 šálek fazolových klíčků
Postup přípravy receptu Hovězí maso pěti vůní:
Mandarinkovou kůru nakrájíme drobounce a v míse smícháme se zázvorem, kmínem a pomerančovou šťávou. Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky a přidáme ke směsi. Osolíme, vmícháme 1 lžíci oleje, pepř a víno. Olej řádně rozpálíme a maso opečeme. Vše zalijeme vývarem a mírně dusíme. Na zbylém oleji osmažíme fazolové klíčky, které poté přidáme k masu.
Fotky receptu Hovězí maso pěti vůní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!