Použité suroviny receptu Hovězí maso podle pivovarského sládka:
3 lžíce sádla nebo oleje
| 1 velká cibule
| 400 g zadního hovězího
| špetka soli
| 1/2 lžičky drceného kmínu
| 1/2 lžičky oregána
| 100 g paprikové klobásy
| na zahustění hladká mouka
| 150-200 ml světlého nízkostupňového piva
Postup přípravy receptu Hovězí maso podle pivovarského sládka:
Na sádle nobo oleji zpěníme na klínky nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme za občasného zamíchání téměř doměkka. Přidáme na plátky nakrájenou klobásu a po vydušení šťávy lehce zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme pivem a důkladně povaříme. Podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Fotky receptu Hovězí maso podle pivovarského sládka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!