Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí maso podle pivovarského sládka

fotka Hovězí maso podle pivovarského sládka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Hovězí maso podle pivovarského sládka:

3 lžíce sádla nebo oleje  | 1 velká cibule  | 400 g zadního hovězího  | špetka soli  | 1/2 lžičky drceného kmínu  | 1/2 lžičky oregána  | 100 g paprikové klobásy  | na zahustění hladká mouka  | 150-200 ml světlého nízkostupňového piva

Postup přípravy receptu Hovězí maso podle pivovarského sládka:

Na sádle nobo oleji zpěníme na klínky nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme za občasného zamíchání téměř doměkka. Přidáme na plátky nakrájenou klobásu a po vydušení šťávy lehce zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme pivem a důkladně povaříme. Podáváme s rýží nebo knedlíkem.


Fotky receptu Hovězí maso podle pivovarského sládka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso podle pivovarského sládka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !