Použité suroviny receptu Hovězí maso s fazolkami a kukuřicí:
400 g hovězího masa na guláš
| olej
| 1 malá cibule
| čerstvé fazolové lusky
| 1 plechovka sterilované kukuřice
| Solčanka
| sojová omáčka
Postup přípravy receptu Hovězí maso s fazolkami a kukuřicí:
Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a na menší kousky nakrájené hovězí maso. Ochutíme sojovou omáčkou a Solčankou, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Když je maso téměř hotové, přidáme k němu omyté fazolové lusky a ještě chvíli dusíme. Nakonec přidáme sterilovanou kukuřici a už jen krátce prohřejeme. Podávat můžeme s rýží, těstovinami nebo vařeným bramborem.
Fotky receptu Hovězí maso s fazolkami a kukuřicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!