Postup přípravy receptu Hovězí maso s játry po čínsku:
Roštěnec odblaníme, nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na nudličky. Játra odblaníme a nakrájíme na plátky. Vejce rozšleháme se lžičkou škrobové moučky a přidáme k nim maso, játra a zázvor. Vše promícháme a uložíme na několik hodin do ledničky. Takto připravené vložíme na pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání opékáme pět minut. Kousky stále od sebe oddělujeme, aby se nespojily. Přidáme nakrájená ořechová jádra, na kolečka nakrájený pórek, na nudličky nakrájenou papriku, sojovou omáčku, vegetu, tymián, sůl, rozetřený česnek a za stálého míchání podusíme ještě pět minut. Poté zalijeme zbylou škrobovou moučkou rozmíchanou ve dvou lžících vody a opět za stálého míchání podusíme ještě 5 min. Přisolíme a podáváme.