Vložil: | Torta |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí maso s kapustou, karotkou a bramborami:
500 g masa na dušení
| dle chuti: sůl
| dle chuti: citrónová šťáva
| dle chuti: majoránka
| 2 středně velké cibule
| 400 g kapusty
| 300 g karotky
| 400 g oloupaných brambor
| dle chuti: kmín, paprika sladká i pálivá
| 200 ml vývaru z bujónové kostky
Postup přípravy receptu Hovězí maso s kapustou, karotkou a bramborami:
Maso očistíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme majoránkou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na osminky. Zeleninu očistíme, kapustu překrájíme na kousky, karotku a brambory nakrájíme na kolečka. Do pekáče rozložíme maso, poklademe cibulí, zeleninou, bramborami, osolíme je a okořeníme, zalijeme vývarem a přikryjeme. Pečeme 45 minut při 200 °C, odkryjeme a ještě krátce zapečeme. Pokrm ozdobíme smetanou a podáváme s chlebem nebo pečivem.
Fotky receptu Hovězí maso s kapustou, karotkou a bramborami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!