Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí maso s koprovou omáčkou:
500 g uvařeného hovězího masa
| 60 g másla
| 3 vrchovaté lžíce hladké mouky
| 0,75-1 l vývaru
| 1 kostka masoxu
| 6 celých pepřů
| 1 lžíce octa
| 2 ks vejce
| 3 lžíce sekaného kopru
| 1 lžička másla
| 1 kostka cukru
| sůl,mletý pepř
Postup přípravy receptu Hovězí maso s koprovou omáčkou:
Usmažíme světlehnědou jíšku, zalijeme vývarem, přidáme masox, koření, ocet, sůl a za stálého šlehání uvaříme na mírném ohni hladkou omáčku. Do hotové přidáme rozšlehaná vejce a jakmile se srazí nasypeme kopr a dochutíme karamelem, který jsme připravili z kostky cukru a lžičky másla. Koprovou omáčku podáváme s knedlíkem a vařeným hovězím masem.
Fotky receptu Hovězí maso s koprovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!