Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí maso s okurkovou omáčkou:
500 g uvařeného hovězího masa
| 60 g másla
| 3 vrchovaté lžíce hladké mouky
| 1 malá cibule
| 0,75 l vývaru
| 100 g sladkokyselých okurek
| 5 celých pepřů
| 1/2 kostky masoxu
| sůl,pepř
Postup přípravy receptu Hovězí maso s okurkovou omáčkou:
Cibuli drobně nakrájíme, dáme do rozpuštěného tuku, přisypeme mouku a pozvolna usmažíme zlatavou cibulovou jíšku. Zalijeme ji vývarem, přidáme koření, masox a za stálého šlehání uvaříme hladkou omáčku. Přidáme drobně nakrájené okurky, chvíli povaříme, přidáme maso a dosolíme, event. dle chuti přikyselíme. Podáváme s knedlíkem.
Fotky receptu Hovězí maso s okurkovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!