Vložil: | lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí maso s pěti vůněmi:
dle chuti: kůra z mandarinky
| 1/2 lžičky mletého zázvoru
| 1/2 lžičky drceného kmínu
| 2 lžíce pomerančové šťávy
| 600 g hovězího masa
| dle chuti: sůl a pepř
| 5 lžic oleje
| 2 lžíce dezertního vína
| 250 ml kuřecího vývaru
| 1 šálek fazolových klíčků
Postup přípravy receptu Hovězí maso s pěti vůněmi:
Mandarinkovou kůru nakrájíme velmi drobounce a v míse smícháme se zázvorem, kmínem a pomerančovou šťávou.
Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky a přidáme ke směsi. Osolíme, vmícháme asi 1 lžíci oleje, pepř a víno.
Olej řádně rozpálíme a maso opečeme. Vše zalijeme vývarem a mírně dusíme. Na zbylém oleji osmažíme fazolové klíčky (5 minut), které poté přidáme k masu.
Fotky receptu Hovězí maso s pěti vůněmi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!