Použité suroviny receptu Hovězí maso s rajčatovou omáčkou:
80 g vařeného hovězího masa
| 250 ml hovězího vývaru
| 20 g másla
| 20 g hladké mouky
| 3 ks větší rajčata
| cukr
| drobné těstoviny
Postup přípravy receptu Hovězí maso s rajčatovou omáčkou:
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a dobře promícháme. Oloupaná rajčata nakrájíme na malé kousky a přidáme do omáčky. Povaříme asi 20 minut, podle chuti trošku osladíme a omáčku rozmixujeme dohladka. Rajčatovou omáčku podáváme s hovězím masem pokrájeným na malé kousky a drobnými polévkovými těstovinami.
Fotky receptu Hovězí maso s rajčatovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!