Použité suroviny receptu Hovězí maso s rajskou omáčkou:
uvařené hovězí maso
| 40 g másla
| 2 malé cibule
| 500 g čerstvých rajčat
| 1 špetka tymiánu
| 2 bobkové listy
| 1/2 lžičky zázvoru
| 1/4 lžičky skořice
| 1 hřebíček
| 5 celých pepřů
| 5 nových koření,sůl
| 1 lžička cukru krupice
| 3-4 lžičky strouhaného perníku
| 1 lžička másla
| 0,75 l vývaru
Postup přípravy receptu Hovězí maso s rajskou omáčkou:
Do kastrolu dáme na máslo cibuli nakrájenou na kroužky, rajčata nakrájená na plátky nebo protlak, přidáme koření a sůl a dusíme pod poklicí asi 15 minut. Zalijeme vývarem, povaříme, zahustíme perníkem. Přecedíme, přidáme cukr, dosolíme a ochutíme kouskem másla. Přidáme maso.
Fotky receptu Hovězí maso s rajskou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!