Postup přípravy receptu Hovězí maso se zeleninou v jednom hrnci:
Maso nakrájíme na menší kousky. Vložíme jej do většího hrnce a zalijeme zhruba 3 litry studené vody. Přidáme bylinky, sůl a vše přivedeme k varu. Pak oheň ztlumíme a vaříme doměkka asi 3 hodiny. Během vaření sbíráme vzniklou pěnu.
Cibuli rozpůlíme. Rozpálíme si pánev. Cibuli na ni řeznými plochami za sucha orestujeme dohněda. Pak ji přidáme k masu. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Pórek nakrájíme asi na špalíčky. Po 1,5 až 2 hodinách přidáme zeleninu a vaříme.
Brambory překrájíme na poloviny a do hrnce je vložíme posledních 30 minut před dovařením.
Maso podáváme se zeleninou přeléváme vývarem.
Fotky receptu Hovězí maso se zeleninou v jednom hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!