Použité suroviny receptu Hovězí maso v sýrovém těstíčku:
500 g hovězího masa
| 150 g vepřových jater
| 50 g oleje
| 200 g eidamu
| 4 ks vajec
| špetka pepře
| špetka soli
| trochu oleje na smažení
Postup přípravy receptu Hovězí maso v sýrovém těstíčku:
Uvaříme hovězí maso a vepřová játra. Poté maso i játra nakrájíme na menší kousky a umeleme na mlýnku na maso. Přidáme olej, sůl, pepř a promícháme. Z takto připravené hmoty si tvarujeme řízky. Připravíme si těstíčko z nastrouhaného sýru a rozkvedlaných vajec. Řízky obalujeme v těstíčku, poté ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji.
Fotky receptu Hovězí maso v sýrovém těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!