500 g hovězího, zadní
| 2 cibule
| dle chuti drcený kmín
| dle chuti sůl
| 2-3 stroužky česneku
| hladkou mouku
| cca 1,5 l horké vody
| olej
| dle potřeby hotová jíška Knorr - tmavá
Postup přípravy receptu Hovězí na kmíně:
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, posypeme drceným kmínem a obalíme v hladké mouce. V papiňáku na oleji necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibuli a přidáme maso. Zamícháme a trochu podlijeme horkou vodou, aby se maso nepřipálilo. Za cca 5 minut do hrnce přilijeme zbytek horké vody, dosolíme a přidáme ještě trochu drceného kmínu. Zavřeme papiňák a necháme vařit asi 30 minut. Po odstavení a vypuštění páry hrnec otevřeme a dáme znovu vařit. Zahustíme hotovou jíškou Knorr, přidáme utřený česnek a podle chuti ještě dosolíme.
Fotky receptu Hovězí na kmíně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!