Použité suroviny receptu Hovězí na pivě s knedlíčky v pomalém hrnci:
500 g hovězího masa /kostky/
| 3 lžíce hl. mouky
| 300 ml piva
| 2 cibule
| 1 lžička cukru
| 2 lžičky hořčice
| sůl a pepř
| knedlíčky
| 85 g samokynoucí mouky
| 25 g másla
| 1 llžička sušených bylinek
| 50 ml mléka
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Hovězí na pivě s knedlíčky v pomalém hrnci:
Do mikrotenového sáčku vložte mouku, maso a protřepte tak, aby se maso obalilo. Maso spolu s cibulí dejte do pomalého hrnce. Smíchejte ostatní ingredience dohromady a nalejte to na maso v hrnci. Vařte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby. Mezi tím si připravte knedlíčky. Smíchejte všechny ingredience dohromady a z těsta vytvořte 4-6 kulatých knedlíčků. Asi 40 minut před koncem vaření vložte knedlíčky do hrnce. Přepněte na HIGH a vařte ještě 30-40 minut.
Fotky receptu Hovězí na pivě s knedlíčky v pomalém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!