Použité suroviny receptu Hovězí na slanině a zelenině:
500 g hovězího masa
| sůl
| pepř
| 150 g prorostlé uzené slaniny
| 200 g kořenové zeleniny
| 200 ml červeného vína
| 2 kyselé okurky
| 100 g šunky
| petrželka
Postup přípravy receptu Hovězí na slanině a zelenině:
Plátky masa mírně vyklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájenou na malé kostičky opražíme, přidáme maso a opečeme z obou stran. Přidáme zeleninu nakrájenou na kolečka, podlijeme trochou vína, přikryjeme a dusíme. Během vaření maso obracíme a podléváme zbylým vínem. Přidáme okurky a dodusíme. Nakonec vmícháme nakrájenou šunku, zelenou nať a krátce povaříme. Podáváme s bramborami.
Fotky receptu Hovězí na slanině a zelenině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!